MAGAZINE

Bik Bok FW17: Runway Collection

November 2017

FW17 | Runway

Bik Bok anordnade nyligen en runway med höstens och vinterns härligheter. Det är en blandad kollektion med kläder som passar alla stilar.

Fördelen med Bik Bok är att man får mycket för pengarna! Det är snygga och trendiga plagg för överkomliga priser. Innan Bik Bok skapar en ny kollektion suger de till sig inspiration från catwalken från stora internationella designers men även från de skandinaviska gatorna.  Resultatet ser ni nedan!  

De snappar helt enkelt upp inspiration från den stora mode-världen men även från gatorna i Sverige. Så smart!

Jag tror alla kan hitta någon favorit från Bik Boks Runway Collection. Jag själv hittade flera godbitar som redan ligger i varukorgen!

Här kommer några bilder från catwalken. Om ni vill ta del av fler bilder så finns hela kollektionen på Bik Boks hemsida. 


Något som återkommer är det två-delade setet. Att bära två-delade set är snyggt och känns genomtänkt. Antingen kan man ha ett set i en neutral färg eller våga sig på mönster. I somras var det trendigt med stora mönster på kläderna och det ser ut att följa med även i hösten och vinters mode som ni kan se på bilden nedan.  

Bik bok runway

Om man inte känner sig klar med de söta klänningarna från sommaren kan man fortsätta med sött även in på hösten och vintern med en spets-top. För att göra outfiten lite coolare kan man addera en skinnbyxa. Sött och kaxigt är en bra kombination! 

bik bok runway

Det är relativt mycket barbent i höst vilket fungerar lika bra under de kommande kallare månaderna. Blir det för kallt tycker du? Helt okej att ta på ett par strumpbyxor eller knähöga stövlar. En annan trend som återkommer är oversize plaggen. Både i jackor och tröjor vilket jag tycker ser coolt ut, men den största fördelen med oversize-plagg är att det är så skönt! Som att gå runt med mys-kläder och inget som sitter åt. 

bik bok runway
Information om länkar och produkter

Vi samarbetar med Sveriges ledande modebutiker och designers för att ge dig den senaste modeinspirationen. I våra samarbeten händer det ofta att vi får ersättning för det vi skriver eller länkar till så att vi kan utveckla vår tjänst vidare.