Om oss

FashionHunt ger dig koll på de senaste modetrenderna i din mobil. Hos oss hittar du bästa priset och senaste kampanjerna på de varumärken du älskar. Låt oss guida dig till exklusiva erbjudanden och de bästa modeklippen från nätets ledande klädbutiker.

SENASTE MODET FRÅN DINA FAVORITBUTIKER

Vår idé är att samla nätets bästa mode och göra det sökbart på ett och samma ställe så det blir enkelt överskådligt i din mobil när du sitter på tunnelbanan, bussen eller hemma i soffan. Vi startade FashionHunt.se för att vi själva tyckte att det var tidsödande att surfa runt mellan flera olika modebutiker för att få koll på reor, trender och erbjudanden.

EN SÖKTJÄNST FÖR SKOR & KLÄDER HELT ENKELT

Hos oss hoppas vi att du ska hitta dina favoritmodemärken och de bästa reafynden från de nätbutiker du tycker bäst om. Vi är själva inbitna modefantaster och lovar att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd och hitta något som passar just din stil.

DAGLIGA PRISUPPDATERINGAR

Varje dag samkör vi vårt tekniska system med de ledande onlinebutikerna för kläder och skor på den svenska marknaden och uppdaterar både sortiment och priser. Vårt mål är att hela tiden förbättra vår tjänst med större utbud, snabbare sök och förbättrade funktioner. Allt för att underlätta för dig

MODEINSPIRATION

Knutet till FashionHunt.se har vi en stab med duktiga modeskribenter som löpande publicerar vassa artiklar och bildreportage med modeinspiration från världens alla hörn. Om du har önskemål kring något särskilt du vill att vi ska skriva om så får du gärna kontakta oss.

Tack för att du använder vår söktjänst!

/Daniel, David & Fredrik